Eetkamertafel Deens Ovaal 215 cm

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Deze eetkamertafel Deens Ovaal is een stijlvolle en moderne aanvulling voor jouw eetkamer. Deze tafel is ovaal uitgevoerd en vervaardigd uit hoogwaardig melamine met een luxe ceramic uitstraling, waardoor hij zowel elegant als praktisch is. De keramische look geeft de tafel een verfijnde uitstraling, terwijl het materiaal zorgt voor een duurzame en gebruiksvriendelijke oppervlakte.

Het onderstel van deze eetkamertafel is gemaakt van gepoedercoat staal, wat niet alleen voor een moderne uitstraling zorgt, maar ook voor stabiliteit en stevigheid. De combinatie van het stalen onderstel en het ovale tafelblad biedt een perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Deze eetkamertafel is ideaal voor gezellige diners met vrienden en familie of voor een ontspannen ontbijt. Met een royale afmeting biedt de tafel voldoende ruimte voor iedereen, terwijl het moderne ontwerp een stijlvolle sfeer creëert in je eetkamer.

Specificaties:

  • Afmetingen: Royale ovale eetkamertafel voor meerdere personen
  • Materiaal tafelblad: Melamine met luxe ceramic uitstraling
  • Onderstel: Gepoedercoat staal voor extra stabiliteit en modern design

Met deze eetkamertafel haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvol statement dat jouw eetruimte compleet maakt.

Producteigenschappen

Breedte:
215,00
Hoogte:
77,00
Diepte:
105,00
SKU:
5649/64
Kleur:
3D zwart bruin
Merk:
Oosterbaan Living
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja
Aantal personen:
6

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.