Draaifauteuil Tristan

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

De Draaifauteuil Tristan van Oosterbaan Living is een moderne en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Deze royale 1,5-zits fauteuil, bekleed met de luxueuze stof Ter-02 in een zachte beige kleur, biedt ultiem comfort en een verfijnde uitstraling. De ronde vorm van de fauteuil sluit perfect aan bij de huidige woontrends, waarin organische vormen en natuurlijke kleuren centraal staan.

De ruime zitplaats en de zachte stof maken de fauteuil niet alleen een visueel pronkstuk, maar ook de ideale plek om te ontspannen. Of je nu een moment voor jezelf neemt met een goed boek of gezellig wilt bijkletsen met vrienden, de Tristan fauteuil biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Dankzij de draaifunctie is de Tristan niet alleen mooi, maar ook praktisch. Je kunt moeiteloos van richting veranderen, waardoor deze fauteuil perfect is voor een flexibele indeling van je woonkamer. De warme beige tint zorgt voor een rustige en sfeervolle uitstraling, waardoor de fauteuil in elk interieur past, van modern tot klassiek.

Specificaties:

  • Afmetingen: 1,5-zits voor extra zitruimte en comfort
  • Materiaal: Stof Ter-02, duurzaam en zacht aanvoelend
  • Kleur: Beige, tijdloos en veelzijdig
  • De Draaifauteuil Tristan in beige is dé ideale keuze voor wie luxe, comfort en stijl wil combineren in één meubelstuk.

    Producteigenschappen

    Materiaal:
    Stof
    Verkrijgbaar in:
    Stof Ter-02 in Beige
    Beschikbaar in andere uitvoering(en):
    Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
    SKU:
    200106560
    Merk:
    Oosterbaan Living
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Showroom:
    Ja

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.