Fauteuil Charles Cacao

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Deze Fauteuil Charles van Oosterbaan Living is een stijlvol meubelstuk dat comfort en design op unieke wijze combineert. Deze fauteuil is bekleed met de zachte en luxueuze teddy stof S2-Doodle in de warme kleur Cacao 83. De ronde vormen en organische lijnen van de stoel geven hem een eigentijdse uitstraling, terwijl de teddy stof zorgt voor een uitnodigend en knus gevoel.

Met zijn zachte textuur en diepe cacao tint straalt deze fauteuil warmte en luxe uit, perfect passend bij een modern of gezellig interieur. De ronde vormen geven de stoel een speelse en moderne uitstraling, ideaal om een statement te maken in je woonkamer of leeshoek. Dankzij het comfortabele ontwerp biedt de fauteuil een fijne plek om te ontspannen, terwijl hij tegelijkertijd een blikvanger is in de ruimte.

De combinatie van de rijke teddy stof en de afgeronde lijnen maken deze fauteuil een perfecte keuze voor wie houdt van zowel stijl als comfort. Deze stoel is een must-have voor ieder die op zoek is naar een luxe fauteuil met een eigentijds design.

Specificaties:

  • Materiaal: Zachte teddy stof S2-Doodle voor optimaal comfort
  • Kleur: Cacao 83, warm en verfijnd
  • Ontwerp: Ronde vormen voor een moderne, speelse look
  • Deze Charles fauteuil in cacao is de perfecte mix van trendy design en ultiem zitcomfort, een mooie aanvulling op elk stijlvol interieur.

    Producteigenschappen

    Verkrijgbaar in:
    Cacao 83, Stof S2-Doodle teddy stof
    Beschikbaar in andere uitvoering(en):
    Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
    SKU:
    200085830
    Merk:
    Oosterbaan Living
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Showroom:
    Ja

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.