Fauteuil Charles Taupe

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

De Charles Fauteuil uit de eigen collectie van Oosterbaan Living combineert ultiem comfort met een speelse en moderne uitstraling. Deze fauteuil is volledig bekleed met een zachte teddy stof, bekend als Stof S2-Doodle, in de elegante kleur Taupe 12. Het gebruik van teddy stof zorgt voor een knusse en uitnodigende uitstraling, terwijl de unieke ronde vormen de stoel een trendy en eigentijds karakter geven.

Met zijn zachte bekleding en afgeronde lijnen biedt de Charles Fauteuil niet alleen een bijzonder zitcomfort, maar ook een stijlvol element dat in elk interieur opvalt. De warme taupe kleur is perfect te combineren met andere natuurlijke tinten en past zowel in moderne als meer klassieke woonstijlen. Door de organische vormen en de luxe uitstraling van de teddy stof is deze fauteuil de ideale keuze voor wie houdt van een combinatie van comfort en design.

Deze fauteuil nodigt uit tot ontspannen en is perfect voor gezellige avonden in de woonkamer of als blikvanger in een leeshoek. De Charles Fauteuil is niet alleen een plek om heerlijk in te zitten, maar ook een statementstuk dat jouw interieur helemaal afmaakt.

Specificaties:

  • Materiaal: Zachte teddy stof S2-Doodle voor extra comfort
  • Kleur: Taupe 12, warm en veelzijdig
  • Ontwerp: Ronde, organische vormen voor een eigentijdse look
  • Deze Charles Fauteuil biedt de perfecte balans tussen knus comfort en trendy design, ideaal voor wie een uniek en stijlvol meubelstuk wil toevoegen aan zijn interieur.

    Producteigenschappen

    Verkrijgbaar in:
    Taupe 12, Stof S2-Doodle
    Beschikbaar in andere uitvoering(en):
    Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
    SKU:
    200085829
    Merk:
    Oosterbaan Living
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Showroom:
    Ja

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.