Top 5 favoriete uitschuifbare eetkamertafels

Top 5 favoriete uitschuifbare eetkamertafels

Vandaag lopen we samen langs onze 5 favoriete uitschuifbare eetkamertafels! Kijk je met ons mee?

Een uitschuiftafel is een geweldige aanvulling voor elk huis. Ze bieden flexibiliteit voor zowel intieme diners als grote gezelschappen. Bij Oosterbaan Living vind je de perfecte eetkamertafel die zowel praktisch als stijlvol is. Kies voor een warme houten tafel of een elegante marmerlook eettafel, passend bij elke interieurstijl. Een uitschuifbare eettafel werkt heel eenvoudig: je schuift de tafelbladen uit elkaar en legt een extra blad in het midden, of je trekt aan een uiteinde om een extra stuk uit te klappen. Zo maak je de eetkamertafel snel groter wanneer dat nodig is.

Houten uitschuifbare eettafels

1. Pavarotti Henders en Hazel

Maak kennis met de Pavarotti uitschuiftafel van Henders en Hazel, een prachtige combinatie van landelijk design in een modern jasje. Deze uitschuiftafel is uitgerust met een tafelblad van hoogwaardig Primo Laminato (HPL), wat niet alleen zorgt voor een elegante uitstraling, maar ook makkelijk te onderhouden is. Neem ook een kijkje in onze collectie landelijke tafels en vind jouw perfecte tafel!

Het ovale tafelblad biedt voldoende ruimte voor dagelijkse maaltijden, maar kan eenvoudig verlengd worden tot een royale 210 of 250 cm. Dit maakt de eetkamertafel ideaal voor zowel intieme diners als gezellige etentjes met vrienden en familie. Je hebt ook keuze uit verschillende onderstellen: ga voor vier volledig zwart metalen poten voor een strakke, moderne look, of kies voor vier zwart metalen poten met een inleg voor een subtiele, stijlvolle touch. Voor welke uitvoering je ook kiest, de Pavarotti uitschuiftafel past perfect in elk interieur.

2. Hammington Feelings

De stijlvolle Hammington uitschuiftafel van Feelings, gemaakt van hoogwaardig Lamulux in een prachtige Blond Oak kleur, biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte. Met een verstelbare breedte van 220 tot 280 cm ben je, met deze uitschuifbare eettafel met ovale vorm, altijd voorbereid op extra gasten. Het robuuste metalen onderstel zorgt voor een stabiele constructie die perfect past bij de trendy Urban Loft woonstijl. De elegante Deens ovale bladvorm maakt deze uitschuiftafel zowel praktisch als aantrekkelijk. Bovendien is de Hammington eetkamertafel verkrijgbaar in verschillende warme en moderne kleuren, zodat je altijd een variant vindt die bij jouw interieur past!

Ben je meer fan van industriële uitschuiftafels?

3. Palace Henders en Hazel

Ben je klaar voor een stijlvolle en unieke eetkamertafel? Ontdek de Palace collectie uitschuiftafels van Henders & Hazel! Het marmeren tafelblad geeft deze eetkamertafel een luxe uitstraling die je interieur echt naar een hoger niveau tilt. De zwarte poten zorgen ervoor dat de eettafel perfect past in een modern en industrieel design. Ben je op zoek naar industriële tafel? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide collectie industriële tafels !

Wat de Palace collectie echt bijzonder maakt, is de enorme variëteit aan opties. Verkrijgbaar in verschillende formaten en vijf kleuren, met twee soorten onderstellen, biedt deze collectie wel 100 verschillende tafelcombinaties. Dus, als deze specifieke tafel niet helemaal jouw smaak is, zijn er genoeg andere opties om uit te kiezen. Met de Palace uitschuiftafel haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een echte blikvanger die zorgt voor een elegante en warme sfeer tijdens elk diner.

4. Vegas Henders en Hazel

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle uitschuiftafel? Dan is de Vegas uitschuiftafel van Henders & Hazel precies wat je nodig hebt! Met een bovenblad van keramiek op glas is deze tafel niet alleen super robuust, maar ook onderhoudsvrij, krasvast én hittebestendig. Je kunt kiezen uit twee verschillende marmerlooks, die beide verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Het antraciet metalen onderstel geeft de tafel een stoere, industriële uitstraling. En het leukste? Het prachtige marmerpatroon loopt over het hele tafelblad door wanneer je de eetkamertafel uitschuift. Of je nu een etentje voor vrienden organiseert of gewoon je interieur een boost wilt geven, de Vegas uitschuiftafel in marmerlook voegt altijd een vleugje elegantie en praktisch gemak toe aan je eetkamer!

Ronde uitschuiftafel

5. Trapani Feelings

Op zoek naar een praktische en stijlvolle ronde uitschuiftafel voor je eetkamer? De Trapani uitschuiftafel van Feelings is precies wat je nodig hebt. Gemaakt van duurzaam lamulux en uitgevoerd in een elegante mokka-kleur, combineert deze tafel functionaliteit met verfijnd design. De Trapani uitschuiftafel is perfect voor zowel intieme diners als grotere gezelschappen. Dankzij het handige uitschuifmechanisme kun je de ronde tafel eenvoudig verlengen om extra zitruimte te creëren. Deze uitschuiftafel is niet alleen praktisch, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De mokka-kleur voegt warmte toe en past moeiteloos bij verschillende stijlen en kleurenschema's. Maak je eetkamer gastvrij met deze prachtige ronde uitschuiftafel! Neem ook een kijkje in onze collectie ronde tafels en laat je inspireren!

Koop jouw uitschuifbare eettafel bij Oosterbaan Living!

Ben je enthousiast geworden over de veelzijdigheid en stijl van uitschuiftafels? Shop online op onze website om de volledige collectie te bekijken en je favoriet te bestellen, of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies over onze prachtige uitschuifbare eettafels. Wacht niet langer en geef je eetkamer de make-over die het verdient met een stijlvolle en praktische uitschuiftafel van Oosterbaan Living!

Ontdek meer blogs

Producten