6 x Bestsellers van Feelings

6 x Bestsellers van Feelings

Bij Oosterbaan Living staan we altijd klaar om je te helpen jouw droominterieur samen te stellen. Vandaag nemen we je mee door de bestellende producten van het merk Feelings , een merk dat bekend staat om zijn passie voor interieur. Met Feelings vind je altijd de perfecte aanvulling voor je huis!

Eetkamerstoelen voor gezellige avonden 

Geniet van lange, gezellige diners met vrienden en familie, in een eetkamer die uitnodigt om te blijven zitten. De eetkamerstoelen van Feelings zijn een must-have voor elke eetkamer die uitblinkt in comfort en stijl. 

Eetkamerstoel Kim
Met de populaire boucléstof ga je nooit de mist in. Wij zijn dan ook niet verbaasd dat eetkamerstoel Kim een van onze bestsellers is. De zachte bouclé stof voelt niet alleen heerlijk aan, maar geeft de stoel ook een chique uitstraling. Maar wat maakt deze eetkamerstoel met zwart metalen frame zo comfortabel? Het ergonomische ontwerp is afgestemd op het menselijk lichaam, met een goed gevulde zitting en rugleuning die zorgen voor langdurig zitcomfort. Of je nu een snelle maaltijd eet of geniet van een uitgebreid diner, in deze eetkamerstoelen van Feelings zit je altijd prettig.

Eetkamerstoel Pablo
Ben je toch meer op zoek naar eetkamerstoelen met armleuning? Dan is de Pablo eetkamerstoel misschien iets voor jou! De eetkamerstoel Pablo is een stijlvolle stoel met wieltjes, bekleed met de zachte stof Zorro. Met zijn vlotte uitstraling voegt deze stoel een frisse sfeer toe aan je eetkamer. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is daardoor perfect te combineren met verschillende stijlen en interieurkleuren, waardoor je eenvoudig een speelse en persoonlijke sfeer in je eetkamer kunt creëren.

Comfortabele banken voor elke woonkamer

Hoekbank Avalon
Deze grijze elektrisch verstelbare hoekbank Avalon biedt tal van handige functies. Je kunt bijvoorbeeld de hoofdsteunen en armleuningen verstellen en genieten van de elektrische relaxfuncties. Ondanks al deze functies, blijft deze elektrische hoekbank een stijlvolle en elegante bank. Doordat deze hoekbank in verschillende kleuren en bekleding beschikbaar is, krijg je altijd precies de bank die bij jou past.

Hoekbank Boaz
Kies voor een moderne mix met de elektrische hoekbank Boaz. Het strakke design en de neutrale grijze tint zorgen ervoor dat deze Feelings hoekbank gemakkelijk past in jouw interieur, terwijl hij toch een opvallend stijlvol statement maakt. Wat de Boaz hoekbank zo speciaal maakt, is zijn veelzijdigheid. Deze hoekbank is bekleed met de grijze stof Platonia, die niet alleen luxe uitstraalt, maar ook lang meegaat. Mocht je liever iets anders willen, dan is deze elektrische hoekbank ook verkrijgbaar in leer en microleder. 

Stijlvolle fauteuils om in weg te dromen

Geen woonkamer is compleet zonder een comfortabele fauteuil om in weg te kruipen. De fauteuils van Feelings zijn niet alleen ontworpen om mooi in elk interieur te staan, maar ook bedoeld als de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. 

Relaxfauteuil Diego
Maak kennis met de ultieme comfortervaring met relaxfauteuil Diego. Deze luxe fauteuil is niet alleen stijlvol, maar biedt ook handige functies zoals de lift-up functie, waarmee opstaan en gaan zitten moeiteloos wordt. Deze moderne relaxfauteuil is bekleed met microleder, beschikbaar in verschillende kleuren, wat zorgt voor een elegante uitstraling die bij diverse interieurstijlen past. Voeg deze elektrische relaxstoel toe aan je interieur voor dagelijkse luxe en comfort!

Fauteuil Lester
Een andere bestseller van de Feelings collectie is relaxfauteuil Lester. Deze stijlvolle fauteuil is bekleed met de luxe boucléstof Ascot in een elegante parelkleur, waarmee in elke kamer een frisse look wordt gecreeërd. Met deze elektrisch verstelbare relaxfauteuil kun je eenvoudig de perfecte positie vinden om te ontspannen na een lange dag. Of je hem nu in de woonkamer, studeerkamer, of ergens anders neerzet, deze relaxfauteuil van Feelings zorgt niet alleen voor comfort, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan je interieur.

Ben je geïnspireerd door deze bestseller van Feelings en wil je onze producten in het echt ervaren? Kom dan langs in onze showroom! Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. Wacht niet langer en bezoek ons vandaag nog. 

Ontdek meer blogs

Producten